Ondernemersgala Den Haag op zaterdag 14 mei 2022

Het bestuur van Stichting Ondernemersgala Den Haag heeft besloten om de editie van 2022 te verplaatsen naar zaterdag 14 mei aanstaande. Het gala zou plaatsvinden op 26 maart, traditiegetrouw in het atrium van het stadhuis, maar de locatie verandert en wel naar de Fokker Terminal.

‘De stichting Ondernemersgala Den Haag beoogt een invulling te geven aan de versterking van het imago van Den Haag als Internationale stad van recht en vrede en daarmee ondernemend Den Haag te binden als uiting van Den Haag als Ondernemende stad’, aldus de organisatie waar ondernemer Peter Boelhouwer – partner van Business Netwerk Haaglanden – en de leden Richard van Maurik en Dennis Werkman nauw bij betrokken zijn.

Met nog mogelijke Coronarestricties in gedachten, heeft de organisatie gekozen voor de gastvrijheid van de Fokker Terminal. Indien nodig kan daar gemakkelijker aan de 1,5 meterregel worden voldaan en heeft de Fokker Terminal ook nog een buitenmogelijkheid. Het bestuur zet alles op alles om deze editie doorgang te laten vinden!

Thema en goede doel

‘De wereld verandert en is sterk veranderd in de afgelopen twee Coronajaren. Ondernemers hadden en hebben het zwaar te verduren. De impact van het virus op samenleven en ondernemen blijft ongekend groot. Het gala verandert mee en is dit jaar in transitie naar een gala met een nieuw elan en een nieuwe opzet. Een gala waarbij we het komende jaar samen met jullie ondernemers naar toe bewegen. In de komende maanden daarover meer, ook trouwens over het programma en de artiesten van deze editie. Voor dit jaar is het thema elkaar hernieuwd ontmoeten, verbinden en ons netwerk nog meer versterken. Want wat hebben we jullie gemist’, aldus voorzitter Marjolein de Jong. ‘We houden dit jaar ook vast aan het goede doel van het afgelopen jaar, namelijk Special Olympics Nationale Spelen Den Haag (SONS) ondersteund door ADO Den Haag in de Maatschappij en de Stichting Sport Gehandicapt Kind (SGK)’

Nog enkele tafels

Het bestuur samen met de organisatie zijn bijzonder trots en dankbaar dat alle partners en tafelkopers van het vorige jaar unaniem hebben aangegeven het gala evenals het goede doel ook tijdens deze editie te blijven ondersteunen. Ook zijn er al nieuwe tafelkopers die we in mei aanstaande mogen begroeten. Dat neemt niet weg dat er nog enkele tafels voor deze editie beschikbaar zijn. Tevens biedt het gala dit jaar de mogelijkheid aan ondernemers en geïnteresseerden om losse stoelen te kopen. Informeer naar de mogelijkheden voor het Ondernemersgala Den Haag door het sturen van een e-mail naar info@ondernemersgaladenhaag.nl

Het Ondernemersgala is op dit moment vrijwel volgeboekt. Business Netwerk Haaglanden geeft uiteraard ook acte de présence op het gala. Een verzoek tot deelname kunt u het beste via info@ondernemersgaladenhaag.nl doen.