Hofstede Meerzigt gastlocatie ‘Dineren met Directeuren’ op 16 maart!

Dat het netwerk van Business Netwerk Haaglanden op leuke locaties haar bijeenkomsten organiseert in Haaglanden, bewijst de nieuwe editie van ‘Dineren met Directeuren’ op maandag 16 maart: we zijn te gast bij wederom een bekend familiebedrijf namelijk Hofstede Meerzigt aan de Zonneberg 10 te ZOETERMEER. Het event start om 18.00 en duurt tot 21.30 uur. U kunt op de parkeerplaats gratis parkeren.

 

Een uitstekende gelegenheid om de grenzen te verkennen en mét  directeuren & ondernemers van bedrijven uit de nabij regio een sfeervolle netwerkavond te beleven. Business Netwerk Haaglanden ontvangt u op deze unieke locatie, waar we u een interessante netwerkavond voorschotelen. Selectief, strategisch netwerken op een gepaste wijze met een bijpassend diner, alleen toegankelijk voor DGA’s en directeuren uit de regio Haaglanden en omgeving.

 

PROGRAMMA

In samenwerking met Hofstede Meerzigt wordt u een gezellige, doch waardevolle avond aangeboden waarvan u met decisionmakers van diverse bedrijven uit de regio kunt genieten. U ontvangt vooraf een deelnemerslijst van de organisatie. Na een passend aperitief wordt u tijdens een speciale proeverij volledig de gelegenheid geboden om te netwerken. Iedere gang wordt er van tafelschikking gewisseld. Tijdens de gangen zijn er twee netwerk-gerelateerde intermezzo’s, waar de deelnemers nader over geïnformeerd worden. Er wordt voor u door de chef-kok een heerlijk menu (vlees of vis) samengesteld.

 

 

Programma:

18:00 -18:30 uur: Inloop & ontvangst met cava & amuse
18:30 -18:45 uur: Welkomstwoord door organisatie & Hofstede Meerzigt
18:45 -19:00 uur: Voorgerecht
19:00 -19:30 uur: Intermezzo 1
19:30 -20:00 uur: Hoofdgerecht
20:00 -20:30 uur: Intermezzo 2
20:30 -20:45 uur: Nagerecht
20:45 -21:30 uur: Koffie, napraten en netwerken


AANMELDINGSVOORWAARDEN

Het ‘Dineren met Directeuren’ is speciaal opgezet voor directeuren, DGA’s en overige decisionmakers van bedrijven en organisaties (met > vijf medewerkers) in de regio Haaglanden en omgeving. Deze bijeenkomst is maximaal gereserveerd voor 60 personen. U ontvangt ná aanmelding een bevestiging tot deelname. Zonder deze bevestiging is het niet mogelijk deel te nemen.

Let op: de toegang voor leden van Business Netwerk Haaglanden is gratis (één persoon per lid), overige personen betalen € 95,00 euro exclusief de verschuldigde b.t.w. Genoemde bedragen zijn inclusief btw. Bedragen zijn inclusief de organisatie, het diner, het welkomstdrankje, wijn/fris/bier tijdens het diner en de entreebijdrage.

De directie van Business Netwerk Haaglanden behoudt zich het recht voor om aanmeldingen niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de algemene voorwaarden van Business Netwerk Haaglanden. Deze vindt u op onze website www.businessnetwerkhaaglanden.nl

Over Restaurant Hofstede Meerzigt

Het bekende familiebedrijf Restaurant Hofstede Meerzigt in Zoetermeer is inmiddels een gerenommeerde speler in de horeca. Namens het bedrijf licht Gino de Boer de locatie in het kort toe: “Het karakter van deze boerderij uit 1640 smelt mooi samen met het chique, stijlvolle decor. Een heerlijke plek om te genieten van een keuken die herkenbaar is. Lekker en verzorgd met een kwaliteitsvolle keuken met een ruime wijnkaart. We verwelkomen graag het BNH netwerk op 16 maart!”

‘Dineren met Directeuren’ op 16-03-2020 Hofstede Meerzigt

Oeps! We konden je formulier niet vinden.