Kennissessie online: WHOA…en nu?

Woensdag 26 mei 2021 12.00-13.30 uur

Het BNH-WHOA team presenteert Kennissessie online: WHOA….en nu?

 

Speciaal voor ondernemers, bedrijven en organisaties uit het netwerk organiseert de Hoornwijckgroep uit Rijswijk op woensdag 26 mei van 12.00-13.30 uur een online kennissessie ‘WHOA…en nu?’.

 

Deze sessie wordt door de Hoornwijckgroep  – o.l.v. Leo van den Nouweland en WHOA-specialist Ronald Bakker – in samenwerking met het geformeerde BNH-WHOA team gepresenteerd. De Hoornwijckgroep is partner van Business Netwerk Haaglanden (BNH).

 

 

Nieuwe wet WHOA per 1-1-2021:

‘Inmiddels wordt er veel gesproken over de introductie van de wet WHOA. Per 1 januari 2021 is de WHOA (Wet homologatie onderhands akkoord) ingevoerd als onderdeel van de Faillissementswet. De WHOA biedt een instrument voor ondernemers met (dreigende) financiële problemen om een faillissement af te wenden door hun schulden te saneren en/of de wijze van financiering van de onderneming te herstructureren. Inmiddels is er vanuit het netwerk van BNH een speciaal ‘Team WHOA’ geformeerd, die alle specifieke benodigde disciplines samenbrengen’, aldus WHOA-specialist Ronald Bakker.

 

Naast de Hoornwijckgroep bestaat het team inmiddels uit gerenommeerde bedrijven uit het BNH netwerk, zoals Credion Haaglanden, Bakker & Luyt Caminada, HJF Advocaten en BoitenLuhrs Incasso- en Gerechtsdeurwaarders. Leo van den Nouweland: ‘Alle disciplines in één team. Handig en efficiënt voor de ondernemers die hiermee aan de slag willen of mee geconfronteerd worden’.

 

 

Inhoud seminar (start om 12.00 uur):

Wat betekent nou precies WHOA? Hoe kan het traject toegepast worden en wat zijn de (on)mogelijkheden met deze nieuwe wetgeving? Wat zijn de gevaren als ondernemer om zaken te doen met bedrijven die in dit traject zitten? Wie kunnen gebruik maken van de wetgeving en wat zijn dan de gevolgen hiervan? Allemaal aspecten die aan de orde komen. In een kort tijdsbestek wordt u meegenomen in de (on)mogelijkheden van deze nieuwe wet. Uiteraard kunt u interactief via de chat (indien gewenst anoniem) vragen stellen.

 

Voor wie bedoeld?

Uiteraard voor partners, (kring)leden en relaties uit het BNH-netwerk, maar zeker ook voor ondernemers uit de regio die geïnteresseerd zijn in het onderwerp, is deze kennissessie bedoeld.

 

Er zijn géén kosten verbonden aan deelname. Aanmelden is verplicht. Deze bijeenkomst wordt door de Hoornwijckgroep gehost. BNH verzorgt de marketing. Na uw aanmelding ontvangt u uw bevestiging en daags voor het online event de aanmeldcode.

 

AANMELDEN ONLINE KENNISSESSIE WHOA op woensdag 26 mei 2021

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.