VOL!!! EXCLUSIEF: Uitnodiging deelname ‘Business Trip Hamburg’ van Business Netwerk Haaglanden van 17 t/m 19 september 2021!

Let op: deze Business Trip Hamburg is inmiddels VOL geboekt. Mocht u op de reservelijst geplaatst willen worden dan kunt u contact opnemen met de organisatie!

Aanmelden vóór 15 april! Maximaal 40 plaatsen! Alléén voor partners/leden Business Netwerk Haaglanden

 

Beste partners, beste (premium)leden,

 

Het gaat gebeuren! Van vrijdag 17 t/m zondag 19 september 2021 organiseert Business Netwerk Haaglanden een business trip naar de 2e economische, welvarendste stad van Europa: HAMBURG!

 

Een business trip waar we voor de partners en leden van Business Netwerk Haaglanden plaats hebben voor maximaal veertig personen, dus wees er snel bij. De reis wordt in samenspraak georganiseerd met lid GI Travel en premium lid Van Heugten Tours. Uiteraard alles onder voorbehoud van de covid-situatie.

 

Uw aanmelding ontvangen we graag vóór 15 april 2021!

 

Foto: Hamburg……here we come!

 

Het belooft een leuke, gezellige én nuttige business trip te worden. Uiteraard met een luxe touringcar van premium lid Van Heugten Tours, waar we op hun locatie te Nootdorp op de 17e om 09.00 uur verzamelen. Na een kopje koffie starten we de reis naar Hamburg in een luxe touringcar. We verblijven in Hamburg in het prachtige hotel The George en zijn naar verwachting zondagavond om 20.00 uur terug in Nootdorp.

 

PROGRAMMA (onder voorbehoud):

Dag 1: vrijdag 17 september 2021

09.00 uur: Verzamelen en kopje koffie bij van Heugten in Nootdorp.

09.30 uur: Vertrek richting Hamburg. Onderweg zal er een lunchstop worden gemaakt.

16.00 uur: Aankomst in hotel The George in Hamburg, check-in en tijd ter vrije besteding.

18.30 uur: Gezamenlijke welkomstborrel op het dakterras van het hotel, de‘’Campari Lounge’’

19.30 uur: Dineren met directeuren: geniet van een heerlijk 3-gangen diner in restaurant Da Caio in het hotel met alle deelnemers.

22.30 uur: Vertrek voor een avondtour Reeperbahn o.l.v. Leonard van Spronsen. Na afloop: gelegenheid om het uitgebreide nachtleven van Hamburg verder te ontdekken.

 

 

Dag 2: zaterdag 18 september 2021

09.00 uur: Ontbijt in het hotel. Na het ontbijt wandeltour langs de Alster en door het centrum van Hamburg.

13.00 uur: ‘s Middags kan je de stad op eigen houtje gaan verkennen (natuurlijk shoppen voor de dames) of een voetbalwedstrijd gaan bezoeken (het schema van de Bundesliga zal waarschijnlijk in mei bekend worden gemaakt).

19.30 uur: Aanvang Duitse avond in Hofbräuhaus Hamburg Esplanade. Hier krijg je de gelegenheid om de echte Beierse keuken te ontdekken. Geniet van een heerlijk Duits biertje en van de Duitse live pop muziek en maak kennis met de Beierse levensstijl.

 

 

Dag 3: zondag 19 september 2021

07.00 uur: Optioneel brengen we een bezoek aan de legendarische ‘Vischmarkt’ van Hamburg. Dit duurt tot ongeveer 09.00 uur.

09.30 uur: Uitchecken en aansluitend vertrek naar het havengebied van Hamburg.

10.00 uur: Exclusieve havenrondvaart met ontbijt. Dit is een leuke manier om de bruisende haven van Hamburg te verkennen. De privé boot vertrekt voor een 2-uur durende tour vanaf Landungsbrücken of de Elbphilharmonie, afhankelijk van de voorkeur, en zal tevens door Speicherstadt varen. Tijdens de boottour staat er een heerlijk ontbijtbuffet voor je klaar.

12.30 uur: Vertrek per touringcar vanuit het havengebied naar Nederland. Op de terugweg zal er een snack/eet stop worden gemaakt.

20.00 uur: Aankomst in Nootdorp.

 

De prijs per deelnemer bedraagt € 725,- exclusief de verschuldigde btw (bij gedeelde 2-persoonskamer) of € 850,- bij een éénpersoonskamer. Aanvullend wordt een bedrag van € 2,50 als bijdrage aan Stichting Calamiteitenfonds Reizen (CFR) berekend op de factuur.

 

Wat zit in de prijs inbegrepen?

– Vervoer per luxe touringcar Nootdorp-Hamburg-Nootdorp

– 2 dagen hotelovernachting in 4 sterrenhotel The George te Hamburg op basis van twee personen (toeslag 1 persoon)

– Lunchstop tijdens heenreis

– Deelname/diner Dineren met Directeuren Restaurant Da Caio op vrijdagavond inclusief (lokale) dranken

– Diner/drank kosten Duitse avond in Hofbrauhaus Hamburg Esplenada

– Havenrondvaart dag 3 met ontbijt

– Lunch/snack tijdens terugreis

 

Nogmaals: deze business trip vindt plaats onder voorbehoud van de verdere ontwikkelingen van Covid, waardoor er wellicht aanpassingen moeten worden gemaakt in het oorspronkelijke programma.

 

Aanmelden vóór 15 april. Wie het eerst komt, die het eerst maalt!

 

NB: BENOEM IN DE OPMERKING OF U een 1- of 2 persoonskamer (die u dan deelt met een andere deelnemer) wenst.

 

Op naar een geweldige business ervaring!

 

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.