Dineren met Directeuren ‘SPECIAL EDITION’ op 28 september bij Harbour Club Den Haag

Maandag 28 september 2020: Dineren met Directeuren  ‘SPECIAL EDITION’    17.00 – 21.30 uur

 

Op maandag 28 september 2020 organiseert Business Netwerk Haaglanden een speciale editie van Dineren met Directeuren. U wordt om 17.00 uur verwacht bij partner BP Kerkhof voor een kort bedrijfsbezoek, waarin hij laat zien hoe zijn waterstofstation en de techniek erachter werkt. Uiteraard zal Kerkhof ook de overige activiteiten laten zien. Ook kunt u hier de exclusieve Hyundai waterstof auto’s bewonderen en hierin proefrijden.

 

 

Vanaf 18.00 uur worden we vervolgens verwacht op het terras van de Harbour Club Den Haag (Binckhorstlaan 36), waar vandaan we prachtig uitzicht hebben op de locatie van BP Kerkhof. Hier zal het netwerkdiner ‘Dineren met Directeuren’ plaats vinden met de lekkerste gerechten van de Harbour Club Den Haag!

Een uitstekende gelegenheid om de grenzen te verkennen en mét  directeuren & ondernemers van bedrijven uit de nabij regio een sfeervolle netwerkavond te beleven. Business Netwerk Haaglanden ontvangt u op deze unieke locatie, waar we u een interessante netwerkavond voorschotelen. Selectief, strategisch netwerken op een gepaste wijze met een bijpassend diner, alleen toegankelijk voor DGA’s en directeuren uit de regio Haaglanden en omgeving.

 

 

PROGRAMMA

In samenwerking met BP Kerkhof en het geheel nieuwe Harbour Club Den Haag wordt u een gezellige, doch waardevolle avond aangeboden waarvan u met decisionmakers van diverse bedrijven uit de regio kunt genieten. Na een passend aperitief wordt u tijdens een speciale proeverij volledig de gelegenheid geboden om te netwerken. Iedere gang wordt er van tafelschikking gewisseld. Tijdens de gangen zijn er twee netwerk-gerelateerde intermezzo’s, waar de deelnemers nader over geïnformeerd worden. Er wordt voor u door de chef-kok een heerlijk menu (vlees of vis) samengesteld.

 

17:00 -18:00 uur: Inloop & ontvangst bij BP Kerkhof met drankje (Binckhorstlaan 100)

18:00 -18.30 uur: Start Dineren met Directeuren bij Harbour Club Den Haag
18:30 -18:45 uur: Welkomstwoord door organisatie
18:45 -19:00 uur: Voorgerecht
19:00 -19:30 uur: Intermezzo 1
19:30 -20:00 uur: Hoofdgerecht
20:00 -20:30 uur: Intermezzo 2
20:30 -20:45 uur: Nagerecht
20:45 -21:30 uur: Koffie, napraten en netwerken

 

AANMELDINGSVOORWAARDEN

Het ‘Dineren met Directeuren’ is speciaal opgezet voor directeuren, DGA’s en overige decisionmakers van bedrijven en organisaties (met > vijf medewerkers) in de regio Haaglanden en omgeving. Deze bijeenkomst is maximaal gereserveerd voor 80 personen. U ontvangt ná aanmelding een bevestiging tot deelname. Zonder deze bevestiging is het niet mogelijk deel te nemen.

Let op: de toegang voor leden van Business Netwerk Haaglanden is gratis (één persoon per lid), overige personen betalen € 95,00 euro exclusief de verschuldigde b.t.w. Genoemde bedragen zijn inclusief btw. Bedragen zijn inclusief de organisatie, het diner, het welkomstdrankje, wijn/fris/bier tijdens het diner en de entreebijdrage.

De directie van Business Netwerk Haaglanden behoudt zich het recht voor om aanmeldingen niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de algemene voorwaarden van Business Netwerk Haaglanden. Deze vindt u op onze website www.businessnetwerkhaaglanden.nl

 

‘Dineren met Directeuren’ op ma. 28 september Harbour Club Den Haag

Oeps! We konden je formulier niet vinden.