‘Special Early Christmas Edition BNH’ bij Van der Valk Hotel Den Haag – Nootdorp op vrijdag 11 november

Naar het aanmeld formulier!

Persoonlijke uitnodiging: Speciale Early Christmas Edition Business Netwerk Haaglanden op vrijdag 11 november! Voor partners/(premium/kring)leden én met (levens)partner!

 

Een speciale editie….dat wordt het zeker. Op vrijdag 11 november 2022 organiseert Business Netwerk Haaglanden (BNH) een speciale ‘early’ kersteditie in combinatie met het succesvolle concept van Dineren met Directeuren. Vele deelnemers aan het netwerk beschikken half december al over een overvolle agenda, waardoor wij als netwerk – in nauwe samenwerking met onze partner Van der Valk Hotel Den Haag Nootdorp – hebben besloten om onze kerstbijeenkomst naar voren te halen. Des te leuker is het dat er velen van onze partners & leden aanwezig kunnen zijn!

 

Kortom, namens BNH nodigen wij alle partners en leden uit om op VRIJDAG 11 NOVEMBER 2022 vanaf 18.00 uur deel te nemen aan de ‘Special Early Christmas Edition BNH ‘ bij onze partner Van der Valk Hotel Den Haag-Nootdorp aan de Gildeweg 1, 2632 BD te Nootdorp. Iedereen is van harte welkom en is het toegestaan om je partner/metgezel (d.w.z. niet een introducé maar je levenspartner) mee te nemen want kerst vier je tenslotte met je naasten.

 

Een speciale editie…dat wordt het zeker. Het belooft een knallende, verrassende avond te worden bij Van der Valk Hotel Den Haag Nootdorp. ‘We pakken enorm uit met een heerlijke avond speciaal voor de partners en leden van Business Netwerk Haaglanden. Met een mix aan feestelijke elementen, waarbij de mix van heerlijke food & drinks, spanning & spel én verbinding met elkaar centraal staat’, aldus Ted van der Valk die als gastheer optreedt op deze vrijdagavond.

 

LET OP: Het kledingvoorschrift van deze avond is ’tenue de ville’. Dit is een dresscode die vaak gedragen wordt bij diverse feesten zoals bruiloften of openingen. Het is een nette dresscode, maar niet te chique. Een kostuum voor de mannen of combinatie (geen spijkerbroek) is prima. Stropdas/strik gewenst en uiteraard ben je met smoking óók van harte welkom…. 🙂

 

 

Een avond om je vingers bij af te likken. Met een feestavond waarbij het duidelijk is, waartoe gastheer Van der Valk Hotel Den Haag Nootdorp toe in staat is om het aanwezige publiek te vermaken. Een avond vol verbinding, waarbij de partners & leden hun eigen (levens)partner kunnen meenemen om samen te genieten van de mooiste wijnen en heerlijkste gerechten. Met roulettetafels waar je tussen het dansen door kan spelen voor het goede doel en/of kan netwerken. Omdat het op vrijdag is zal het hoogtepunt van de avond ook het bekendmaken van de prijswinnaars van het roulette want wie levert er aan het eind van de avond de meeste fiches in. Bij binnenkomst mag je éénmalig voor 50,- euro per persoon fiches kopen en dat allemaal voor het speciale ‘kerst’ goede doel.

 

OVERNACHTEN (=inmiddels VOLGEBOEKT):

Aan het eind van deze sprookjesachtige kerst kun je indien gewenst heerlijk wegdromen in één van de kamers.  Speciaal voor de leden van BNH – die echt álles wat partner Van Der Valk  Hotel Den Haag Nootdorp zo uniek maakt willen meemaken –  kun je een luxe kamer boeken voor 99 euro per kamer (ook bij éénpersoonsgebruik) inclusief ontbijtbuffet. Ja,  je leest het goed. Met twee personen kun je blijven slapen en kunnen we samen de volgende ochtend tijdens het uitgebreide ontbijtbuffet nog even napraten. Ook kun je eventueel nog even zwemmen of de sauna gebruiken om bij te komen. Voel je vooral welkom. Graag wel vóór 15 oktober je kamer reserveren. (Reserveren is niet meer mogelijk, alle beschikbare kamers zijn volgeboekt)

 

Programma in het kort:

De inloop is vanaf 18.00 uur. Om 18.30 uur wordt het welkomstwoord verheven aan de aanwezigen, waarna vanaf 19.00 uur het kerstdiner geserveerd wordt, uiteraard met passende muziek en dans én een uitdagend spel waar je samen je kerst al mee kan opvrolijken! Vanaf 23.00 uur loopt de avond door in een gezellige en muzikale afterparty die je zeker niet mag missen.