Special Edition Dineren met Directeuren op 11 februari 2022 (VOLGEBOEKT)!

LET OP: VERPLAATST….DEZE EDITIE IS VANWEGE DE CORONA-MAATREGELEN VERPLAATST NAAR 11 FEBRUARI 2022 (ADO-MVV) EN IS IN PLAATS VAN 26 NOVEMBER 2021!

 

Beste partners en leden,

Op vrijdag 11 februari 2021 speelt ADO Den Haag tegen MVV  in de Keukenkampioendivisie. In samenwerking met partner ADO Den Haag organiseert Business Netwerk Haaglanden een Special Edition ‘Dineren met Directeuren’ in het Car Jeans Stadion aan het Haags Kwartier 55 te Den Haag. Deze editie is voor 50 personen en is het vervangende event van afgelopen 26 november dat door de coronamaatregelen helaas op 26 november jl geen doorgang kon vinden.

Een uitstekende gelegenheid om de grenzen te verkennen en mét  directeuren & ondernemers van bedrijven uit de nabij regio een sfeervolle netwerk & voetbalavond te beleven.

 

         

 

In samenwerking met ADO Den Haag wordt u een gezellige, doch waardevolle avond aangeboden waarvan u met decision makers van diverse bedrijven uit de regio kunt genieten. Na een passend diner wordt de voetbalwedstrijd ADO Den Haag – Excelsior in de daarvoor beschikbare business seats met elkaar bekeken. Er wordt voor u door de chef-kok een heerlijk menu (vlees of vis) samengesteld.

 

Programma van beide avonden:

18:00 uur: Inloop & ontvangst bij ADO Den Haag, Cars Jeans Stadion

18:00 -18.15 uur: Start ‘Dineren met Directeuren’ van Business Netwerk Haaglanden
18:15 -19.30 uur: Voorgerecht, hoofdgerecht & nagerecht
19.15 -19.45 uur: Koffie, netwerken, op naar de wedstrijd!

20.00 -21.45 uur: Wedstrijd ADO Den Haag – MVV (11 februari)

 

 

Nogmaals: partners/leden hadden afgelopen jaar keuze tussen de wedstrijd op vrijdag 22 oktober ADO-Excelsior óf de wedstrijd ADO Den Haag – FC Dordrecht op vrijdag 26 november 2021. De laatste is dus verplaatst naar 11 februari door de wedstrijd ADO Den Haag-MVV. Helaas is aanmelding niet meer mogelijk. Mocht er nog wel plaats beschikbaar komen, dan zullen wij dit melden bij partners & (premium) leden van Business Netwerk Haaglanden.

 

 

 

 

 

 

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.