***VOLGEBOEKT*** UITNODIGING voor Special Edition Dineren met Directeuren: óf 22 oktober óf 26 november!

BEIDE DAGEN ZIJN VOLGEBOEKT! (mocht u op de reservelijst willen bij eventuele annuleringen, dan kunt u dit via info@businessnetwerkhaaglanden.nl aangeven)

Let op: partners/leden hebben keuze tussen de wedstrijd ADO Den Haag – Excelsior op vrijdag 22 oktober óf de wedstrijd ADO Den Haag – FC Dordrecht op vrijdag 26 november 2021. U kunt zich als lid dan voor één van de twee wedstrijden aanmelden. U kunt uw keuze bij de aanmelding aanvinken. Vanwege de beperkte beschikbaarheid is er plaats voor één deelnemer per bedrijf (alleen partners/leden).

Beste partners en leden,

Op vrijdag 22 oktober 2021 speelt ADO Den Haag tegen Excelsior Rotterdam in de Keukenkampioendivisie en op vrijdag 26 november 2021 tegen FC Dordrecht. In samenwerking met partner ADO Den Haag organiseert Business Netwerk Haaglanden een Special Edition ‘Dineren met Directeuren’ in het Car Jeans Stadion aan het Haags Kwartier 55 te Den Haag op beide avonden. Deze editie is voor 50 personen per wedstrijd. U heeft als partner/lid keuze om deel te nemen aan één van de twee wedstrijden in het Cars Jeans Stadion,  Haags Kwartier 55, 2491 BM te Den Haag.

Een uitstekende gelegenheid om de grenzen te verkennen en mét  directeuren & ondernemers van bedrijven uit de nabij regio een sfeervolle netwerk & voetbalavond te beleven.

 

         

 

In samenwerking met ADO Den Haag wordt u een gezellige, doch waardevolle avond aangeboden waarvan u met decisionmakers van diverse bedrijven uit de regio kunt genieten. Na een passend diner wordt de voetbalwedstrijd ADO Den Haag – Excelsior in de daarvoor beschikbare business seats met elkaar bekeken. Er wordt voor u door de chef-kok een heerlijk menu (vlees of vis) samengesteld.

 

Programma van beide avonden:

17:30 -18:00 uur: Inloop & ontvangst bij ADO Den Haag, Cars Jeans Stadion

18:00 -18.15 uur: Start ‘Dineren met Directeuren’ van Business Netwerk Haaglanden
18:15 -19.30 uur: Voorgerecht, hoofdgerecht & nagerecht
19.15 -19.45 uur: Koffie, netwerken, op naar de wedstrijd!

20.00 -21.45 uur: Wedstrijd ADO Den Haag – Excelsior (22 oktober) / ADO Den Haag – FC Dordrecht (26 november)

 

AANMELDINGSVOORWAARDEN

Nogmaals: partners/leden hebben keuze tussen deze wedstrijd op vrijdag 22 oktober óf de wedstrijd ADO Den Haag – FC Dordrecht op vrijdag 26 november 2021. U kunt zich als partner/lid AANMELDEN VOOR één van de twee wedstrijden. U dient uw keuze bij uw aanmelding aan te geven. Vanwege de beperkte beschikbaarheid is er plaats voor één deelnemer per bedrijf.

U ontvangt ná aanmelding een bevestiging tot deelname. Zonder deze bevestiging is het niet mogelijk deel te nemen.  De directie van Business Netwerk Haaglanden behoudt zich het recht voor om aanmeldingen niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de algemene voorwaarden van Business Netwerk Haaglanden.

 

 

 

 

 

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.