‘Dineren met Directeuren’ Business Netwerk Haaglanden op 3 april

Dineren met Directeuren: 3 april 2023

De locatie wordt binnenkort bekend gemaakt. Een uitstekende gelegenheid om eindelijk weer de grenzen te verkennen en mét directeuren & ondernemers van bedrijven uit de nabij regio een sfeervolle netwerkavond te beleven. BNH ontvangt u op deze unieke locatie, waar we u een interessante netwerkavond voorschotelen. Selectief, strategisch netwerken op een gepaste wijze met een bijpassend diner, alleen toegankelijk voor partners en (premium) leden van BNH.

 

 

PROGRAMMA

In samenwerking met onze gastlocatie wordt u een gezellige, doch waardevolle avond aangeboden. U ontvangt vooraf een deelnemerslijst van de organisatie. Na een passend welkomstdrankje wordt u tijdens een netwerkdiner volledig de gelegenheid geboden om te netwerken. Iedere gang wordt er van tafelschikking gewisseld. Tijdens de gangen zijn er twee netwerk-gerelatteerde intermezzo’s, waar de deelnemers nader over geïnformeerd worden. Er wordt voor u door de chef-kok een heerlijk menu (vlees of vis) samengesteld.

 

Programma:

18:00 -18:30 uur: Inloop & ontvangst met welkomstdrankje/hapje
18:30 -18:45 uur: Welkomstwoord door organisatie & Encore by Simonis
18:45 -19:00 uur: Voorgerecht
19:00 -19:30 uur: Intermezzo 1
19:30 -20:00 uur: Hoofdgerecht
20:00 -20:30 uur: Intermezzo 2
20:30 -20:45 uur: Nagerecht
20:45 -21:30 uur: Koffie, napraten en netwerken

AANMELDINGSVOORWAARDEN

De editie van ‘Dineren met Directeuren’ is speciaal opgezet voor directeuren, DGA’s en overige decisionmakers van bedrijven en organisaties die partner/lid zijn van BNH. De directie van Business Netwerk Haaglanden behoudt zich het recht voor om aanmeldingen niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de algemene voorwaarden van BNH. Deze vindt u op onze website www.businessnetwerkhaaglanden.nl

U kunt zich binnenkort aanmelden voor deze editie.