VOLGEBOEKT!! ‘Dineren met Directeuren’ op 3 april bij Luden

Dineren met Directeuren ‘Luden’: maandag 3 april 2023 van 18.00-21.30 uur

 

Op maandag 3 april van 18.00 tot 21.30 uur vindt er een nieuwe editie plaats van ‘Dineren met Directeuren’ van Business Netwerk Haaglanden. Deze keer zijn we te gast bij Restaurant Luden Den Haag aan het Plein 6-7, 2511 CR in Den Haag bij eigenaar John Prins. Na eerdere topervaringen met ontbijt & lunch, gaan we nu de heerlijke, vernieuwde dinerkaart van chef-kok Greg Amse ervaren!

 

Een uitstekende gelegenheid om eindelijk weer de grenzen te verkennen en mét directeuren & ondernemers van bedrijven uit de nabij regio een sfeervolle netwerkavond te beleven. BNH ontvangt u op deze unieke locatie, waar we u een interessante netwerkavond voorschotelen. Selectief, strategisch netwerken op een gepaste wijze met een bijpassend diner, alleen toegankelijk voor partners en (premium) leden van BNH.

 

Foto: impressie van één van de vorige edities van Dineren met Directeuren

 

PROGRAMMA

In samenwerking met Restaurant Luden wordt u een gezellige, doch waardevolle avond aangeboden. U ontvangt vooraf een deelnemerslijst van de organisatie. Na een passend welkomstdrankje wordt u tijdens een netwerkdiner volledig de gelegenheid geboden om te netwerken. Iedere gang wordt er van tafelschikking gewisseld. Tijdens de gangen zijn er twee netwerk-gerelatteerde intermezzo’s, waar de deelnemers nader over geïnformeerd worden. U maakt kennis met de totaal vernieuwde kaart van chef-kok Greg Amse die voor u een heerlijk menu (vlees, vis of vegan) samengesteld.

 

 

18:00 -18:30 uur: Inloop & ontvangst in Restaurant Luden met welkomstdrankje/hapje
18:30 -18:45 uur: Welkomstwoord door organisatie & Luden
18:45 -19:00 uur: Proeverij voorgerecht/tussengerecht
19:00 -19:30 uur: Intermezzo 1
19:30 -20:00 uur: Hoofdgerecht vlees, vis of vegan
20:00 -20:30 uur: Intermezzo 2
20:30 -20:45 uur: Grand dessert
20:45 -21:30 uur: Koffie, napraten en netwerken

 

AANMELDINGSVOORWAARDEN

De editie van ‘Dineren met Directeuren’ is speciaal opgezet voor directeuren, DGA’s en overige decision-makers van bedrijven en organisaties die partner/lid zijn van BNH. De directie van Business Netwerk Haaglanden behoudt zich het recht voor om aanmeldingen niet te accepteren. Bij aanmelding conformeert u zich aan de algemene voorwaarden van BNH. Deze vindt u op onze website www.businessnetwerkhaaglanden.nl

 

NB: Regelmatig komt het voor dat leden zich aanmelden en vervolgens zonder afmelden niet komen opdagen. In verband met de reservering, maar zeker ook in relatie tot het netwerk, is dit niet altijd prettig. Er is begrip voor onvoorziene omstandigheden, maar afmelden is een kleine moeite. Heeft u zich aangemeld en komt u zonder afmelding niét opdagen, dan zijn wij helaas genoodzaakt om een bedrag van € 85,- euro exclusief btw in rekening te brengen. Wij rekenen op uw begrip en medewerking.

 

Deze editie is helaas volgeboekt.