‘Captains Dinner met Directeuren’ op woensdag 23 juni op de ‘River Queen’

(NB: Deze datum staat op 23 juni gepland. Mocht dit echter door de coronamaatregelen alsnog niet mogelijk zijn, dan wordt deze editie verplaatst naar 6 juli)

 

Op woensdag 23 juni 2021 organiseert Business Netwerk Haaglanden een speciale editie ‘Captains Dinner met Directeuren’. Deze keer niet op het vaste Haagse land, maar aan boord van het prestigieuze vlaggenschip ‘River Queen’ van Rederij van Hulst. Hier brengen we een heerlijke, informele netwerkavond door aan boord, met uiteraard voldoende gelegenheid om met elkaar te netwerken op het water.

 

Foto: De ‘River Queen’, de locatie van het ‘Captains Dinner met Directeuren’ van BNH

 

Opstapplaats: Rederij van Hulst – Zijldijk 30 –  2352 AB Leiderdorp

Trossen los: 18.00 uur (opstappen vanaf 17.45 uur)

Na aankomst bij de opstapplaats te Leiderdorp wordt u ontvangen door Business Netwerk Haaglanden (BNH) en Rederij van Hulst in de persoon van Juul Vredenbregt en gaat u aan boord van de ‘River Queen’ voor een rondvaart door de wateren van het Groene Hart.

 

 

 

Ontmoeting, kennismaking met nieuwe leden en borrelen op zowel het grote buitendek of binnen aan de bar want wat hebben we een hoop bij te praten. Rond 19.00 uur wordt het Captains Dinner in buffetvorm geserveerd en kunt u met u mede leden genieten, uiteraard onder de klanken van onze DJ met heerlijke passende achtergrondmuziek. Ook vindt er nog een kleine loterij plaats (dus neem visitekaartje mee!).

Rond 21.30 uur – na een laatste kopje koffie en een heerlijke zoetigheid – wordt er wederom aangemeerd bij de plaats van vertrek.

 

Let op: Mocht het door de corona-maatregelen nog niet kunnen dan verplaatsen we het event naar dinsdag 6 juli. De verwachting is dat half juni met de versoepeling er plaats is voor maximaal 100 personen.

 

Let op: 18.00 uur gaan de trossen los dus neem ruime reistijd.

 

 

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.