WPN Stafflex

Hoofdkantoor:
Prins Bernhardstraat 10
3258 AT  Den Bommel

0187-847875

http://www.wpngroep.nl/contact Bekijk website

De veranderingen waaraan de markt onderhevig is, vinden als eerste hun weerslag in het midden- en hoger kader van organisaties en projecten. Specialistische kennis op het gebied van aanbesteding, voorbereiding, uitvoering, kwaliteit, veiligheid en innovatie is vereist, en verlangt professionals.

 

Professionals waar opdrachtgevers op kunnen terugvallen. Niet alleen als het gaat om vakinhoudelijke kennis of leidinggevende capaciteiten maar ook als het gaat om persoonlijkheid, karakter, betrouwbaarheid en het vermogen “out of the box” te kunnen denken, waarmee tijd en dus geld kan worden bespaard.

 

WPN Stafflex begrijpt dat kaderpersoneel een essentiële rol speelt bij het slagen van een project of het binnenhalen van een aanbesteding. Parate kennis, begrip van de markt en van de positie van een organisatie binnen die markt zijn daarbij van het grootste belang. Om dergelijke trajecten gestructureerd en efficiënt te laten verlopen zijn professionals nodig. Professionals die actief bijdragen aan het behalen van doelen.

 

WPN Stafflex kent deze professionals en WPN Stafflex heeft een loepzuiver beeld van hun kennis, kunde en ambitie. Wij leveren op projectbasis middelbaar en hoger opgeleide vakmensen met specialisaties in techniek, veiligheid, kwaliteit, arbo, milieu en omgevingsmanagement. Wij matchen de vraag uit de markt met specialisten, die daarvoor zijn opgeleid, de gevraagde ervaring hebben en beschikken over de benodigde certificeringen.

 

WPN Stafflex biedt u onder andere:

  • Technische specialisten op het gebied van:
    Veiligheid, Arbo, Procesbeheersing, Certificering (KAM), Kwaliteitsadvies (QA), Kwaliteitscontrole (QC), Validatie, Testen (o.a. S.I.T., S.A.T.) Omgevingsmanagement, EMVI en System Enigineering;
  • Ondersteuning bij voorbereiding en uitvoering van kleinschalige tot complexe projecten;
  • Detachering op projectbasis;
  • Werving en selectie;
  • Een perfecte match op basis van opleiding, ervaring, kennis, capaciteit, persoonlijkheid en karakter;
  • Continuïteit van uw project of organisatie;
  • Flexibiliteit, kwaliteit en stabiliteit.

Certificeringen

We handelen volgens bestaande wet- en regelgeving. U als werkgever heeft de volgende zekerheden als u met ons zaken doet. WPN Industrie verzorgt de verloning van de werkmaatschappijen.

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wil je ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Drechtsteden ontvangen,
klik dan hier