FrisFacilitair

Pascalstraat 70
3316 GR  Dordrecht

 

 

078- 6178811

info@frisfacilitair.nl Bekijk website

FrisFacilitair, Bijzonder goed geregeld.

 

FrisFacilitair staat garant voor het goed onderhouden van de woon- en werkomgeving voor vele bedrijven, scholen, instellingen, winkels, klinieken, horeca en gemeentelijke panden. Wij geloven in de meerwaarde van een schone werk- en leefomgeving en in de kracht van goede facilitaire ondersteuning wat bijdraagt aan het succes van mensen en organisaties. Dat begint volgens ons met samenwerken en het durven investeren in ontwikkeling. Ontwikkeling die leidt tot de groei van onze organisatie, onze medewerkers en onze opdrachtgevers. In deze competitieve markt waar snelheid ten koste gaat van kwaliteit en waar zorg ingehaald wordt door de tijd, blijven wij ons hard maken voor waar het allemaal om draait: de mens en zijn/haar werkgeluk.

 

Diensten:

 

FrisSchoonmaak
FrisWasserij
FrisZorgmaatje
FrisScholing en Re-integratie
FrisSchilderwerk
FrisHygiëneartikelen
FrisSpecialistische diensten

 

FRISSCHOONMAAK
Met een enthousiast team van ruim 200 professionele schoonmaakmedewerkers, zorgen wij ervoor dat uw werkdag begint in een schone en frisse werkomgeving.  Binnen onze organisatie werken reguliere medewerkers en medewerkers vanuit diverse doelgroepen. Voor hen is afwisseling en diversiteit in werkomgeving  van cruciaal belang en om hen dit te kunnen bieden, is het onze taak om er voor te zorgen dat onze klantenkring voldoende divers is. Deze diversiteit uit zich op dit moment in verschillende soorten bedrijven, scholen, oogkliniek, kantoorgebouwen, fabriekshallen en trappenhuizen.

 

FRISWASSERIJ
Binnen de wasserij werkt een klein team van medewerkers, zij houden zich dagelijks bezig met het verzorgen van de was, het strijken en herstelwerkzaamheden. Bedrijfskleding, sportkleding, tafellinnen en beddengoed in vele kilo’s wordt dagelijks gewassen in onze wasserij, die tevens fungeert als re-integratie ruimte voor eigen medewerkers en medewerkers van externe organisaties. Uw was wordt door onze trouwe bezorger bij u op locatie opgehaald en  hij of zij brengt uw was schoon en fris, op afgesproken tijd weer bij u terug.

 

FRISSCHILDERWERK
Trots zijn wij op de zeven vak-schilders die werken op basis van detachering bij het Schildersbedrijf Het Nieuwe Ambacht. Deze unieke samenwerking biedt onze medewerkers nieuwe uitdagingen en mogelijkheden. De samenwerking met Schildersbedrijf Het Nieuwe Ambacht is hét bewijs dat de kracht van een goede  samenwerking mogelijkheden biedt en nieuwe uitdagingen voor onze medewerkers.

 

FRISSCHOLING en RE-INTEGRATIE
Als erkend leerbedrijf van het UWV, Baanbrekend Drechtsteden en Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB), maakt FrisFacilitair zich, als sociaal  ondernemer binnen de schoonmaakbranche, al jaren hard voor mensen die tijdelijk niet kunnen deelnemen aan het reguliere arbeidsproces.  Die (persoonlijke) ontwikkeling begint met het behalen van een SVS-vakdiploma schoonmaak. In 2017 zijn wij begonnen met het opleiden van medewerkers  voor het specialistisch reinigen van vloeren. Daarnaast hebben wij, in samenwerking met opleidingsinstituut SVS, een tool ontwikkeld waarmee wij onze medewerkers op een moderne manier kunnen trainen. Met deze TREX-Tool, een computerapplicatie die mogelijkheden biedt om medewerkers te toetsen, kijken wij voornamelijk  naar niveau en ontwikkelmogelijkheden.  Door ruime ervaring binnen onze eigen organisatie, waarin wij ook werken met medewerkers met een kwetsbare arbeidsmarktpositie, kunnen wij re-integratie trajecten bieden aan onze partners en externe organisaties. Door de grote diversiteit binnen onze organisatie kunnen wij deze re-integratieplaatsen bieden aan kandidaten vanuit diverse doelgroepen. Vanuit ons uitgebreide regionale werkgeversnetwerk kunnen wij uw werknemer ondersteunen bij het vinden van een andere waardevolle duurzame werkplek. Binnen onze eigen wasserij worden re-integratietrajecten ingezet voor medewerkers die tijdelijk hun vaste werkzaamheden niet kunnen uitvoeren. Op deze manier kijken wij naar benutbare arbeidsmogelijkheden.

 

FRISHYGIENE ARTIKELEN
Door de samenwerkingsverbanden die wij zijn aangegaan met o.a. Hazet en CWS, kunnen wij een ruim aanbod aan sanitair- en reinigingsartikelen leveren.  Hierdoor profiteert de klant van een optimale service en gehele ontzorging. In de praktijk betekent dit dat wij, naast het verrichten van de  schoonmaakwerkzaamheden, de klant ook kunnen ontzorgen in voorraadbeheer, het bijvullen van artikelen en zelfs het oplossen van kleine storingen.  Een absolute meerwaarde voor alle partijen omdat de klant van een optimale service profiteert!

 

FRISSPECIALISTISCHE DIENSTEN
Voor het ontruimen van woningen en bedrijfspanden, opleveringsschoonmaak na bouw of verhuizen, het diepte reinigen van toiletten, hogedrukreiniging met een ultra moderne hogedruk unit van gevels, terrasbestrating, pontons en vlonders (onder koud en warm water reiniging), het machinaal schrobben van vloeren in parkeergarages, fabriekshallen en trappenhuizen alsook het schoonmaken van goten kunt u bij ons terecht. Ook voor ongediertebestrijding van o.a. ratten, muizen en insecten door middel van detectie, bestrijding en preventie (in onder aanneming) bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen het geheel van A tot en met Z.

 

FRISZORGMAATJE
Meer dan een miljoen volwassen Nederlanders voelt zich eenzaam. De eenzaamheidscijfers zijn hoog en komen voornamelijk voor onder mensen die zijn/haar partner hebben verloren, laag opgeleiden en niet-westerse allochtonen. Vanuit de overheid maar zeker vanuit de samenleving is er steeds meer aandacht voor eenzaamheid en de noodzaak om er iets aan te doen. Het door ons ontwikkelde concept FrisZorgmaatje, waarin wij het verzorgende aspect van onze facilitaire dienstverlening combineren met ons maatschappelijke karakter, sluit hier naadloos op aan.

 

 

Terug naar het overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Wil je ook maandelijks de nieuwsbrief van Business Netwerk Drechtsteden ontvangen,
klik dan hier