ZomerBBQ 2022 Business Netwerk Drechtsteden op woensdag 31 augustus

INSCHRIJVING GESLOTEN

 

Speciaal voor partners en leden van Business Netwerk Drechtsteden organiseren we deze inmiddels traditionele ZomerBBQ 2022 op woensdag 31 augustus 2022 vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur bij partner FC Dordrecht aan de Krommedijk 210, 3312 LH  te Dordrecht.  U kunt eenvoudig gratis bij het stadion parkeren. Bij mooi zomerweer vindt de ZomerBBQ uiteraard buiten plaats aan het rand van het veld.

Een ideale manier om uw vakantie-ervaringen te delen met elkaar. Naast een hapje en drankje wordt u een BBQ aangeboden. Zo kunt u het vervolg van het netwerkseizoen aftrappen met collega partners en leden! Ook nieuwe relaties/introducés die willen kennis maken met het netwerk. Wel dient u de dan geldende Corona protocol van de organisatie op te volgen.

Let op: bedrijven/organisatie met > vijf medewerkers) zijn van harte welkom conform voorwaarden van aanmelding en onder voorwaarde van akkoord van de directie.

Wij ontvangen u graag vanaf 17.00 uur.

Programma (indicatie):

17.00: Inloop gasten + ontvangst welkomstcocktail & hapje
17.30: Welkomstwoord organisatie BND en gastheer FC Dordrecht
17.45: Kort interview gasten
18.00: Start penaltywedstrijd + informeel netwerken met drankjes & BBQ

20.00: Einde ZomerBBQ

 

Voorwaarden aanmelden:

U dient zich voor deze ZomerBBQ verplicht aan te melden. Na aanmelding ontvangt u een formele bevestiging. De organisatie behoudt het recht om ten allen tijden inschrijvingen te weigeren.

De entree (inclusief hapjes, drankjes en BBQ) voor partners (maximum drie personen) en members (maximum één persoon) is gratis. Voor overige personen (inclusief introducés en/of niet-leden + extra personen per bedrijf) is de bijdrage € 65,00 per persoon exclusief de verschuldigde btw. Het bedrag is inclusief organisatiekosten & mogelijkheid tot deelname, alle hapjes, drankjes en de BBQ. Dit bedrag dient u vóóraf te voldoen via. bankrekening IBAN NL92INGB 0006 8547 02 t.n.v. Netwerkorganisatie Nederland B.V. o.v.v. ZomerBBQ BND 2022. U ontvangt daarna een (digitale) factuur.

Tot 28 augustus kunt u als niet-lid/introducé na aanmelding kosteloos annuleren, daarna bent u de entreebijdrage verschuldigd of kunt u ter vervanging een collega afvaardigen. N.B. Leden die zich aanmelden en zonder relevante afmelding niet komen opdagen, worden een bedrag van € 65,00 per persoon in rekening gebracht.