Netwerk Nieuwjaarslunch Business Netwerk Drechtsteden 2021 op 28 januari

PS: het doorgaan of aanpassen van deze bijeenkomst is afhankelijk van de ontwikkeling van de corona-maatregelen. De bijeenkomst wordt uiteraard corona-proof ingericht.

We staan er al met twee benen in. In het nieuwe jaar 2021. Traditioneel organiseert Business Netwerk Drechtsteden haar Netwerk Nieuwjaarslunch voor partners, leden en relaties/introducés. We nodigen u dan ook van harte uit om op donderdag 28 januari 2021 van 12:00 tot 14:00 uur hieraan deel te nemen. Locatie wordt bekend gemaakt n.a.v. de ontwikkeling van de corona-maatregelen.

Inloop is vanaf 12:00 uur. Een ideale manier om in een gepaste setting de plannen voor het nieuwe jaar 2021 met mede- partners en leden te bespreken.

Programma:

12:00 – 12:30 inloop en start ontbijtbuffet
12:30 – 12:45 programmering + aanpak 2021 Business Netwerk Drechtsteden

12:45 – 13:00 partners ‘in the spotlight’
13:00 – 14:00  netwerken

Aanmeldingsvoorwaarden:

Aanmelden is verplicht. Voor partners (maximaal drie personen) en leden (maximaal een persoon) zijn er geen kosten aan verbonden aan dit ontbijt. Introducés zijn van harte welkom. Voorwaarde is dat dit bedrijven of organisaties zijn met > 5 vaste medewerkers. Zij betalen een bijdrage van 30,00 euro inclusief btw per persoon (dit geldt ook bij extra personen van leden). Let op: introducés kunnen maximaal twee maal als zodanig deelnemen aan bijeenkomsten van Business Netwerk Drechtsteden. Hierna dient u zelf te besluiten of u wel/niet lid wordt van het zakenplatform. Business Netwerk Drechtsteden is ten alle tijden gerechtigd om aanmeldingen te weigeren op de bijeenkomsten. Mocht dit het geval zijn, dan wordt u hierover na aanmelding rechtstreeks over geïnformeerd.

U kunt zich hiervoor binnenkort aanmelden.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.